Informacije

Registracija novog kupca

Da biste kupovali kod nas, registracija nije obavezna ali je veoma poželjna. Pored nesmetane kupovine, registracijom stičete uvid na sve dosadašnje porudžbine, lakše dodajete adrese za isporuku (ukoliko je adresa koju ste koristili prilikom registracije i adresa za isporuku ista, prilikom kupovine ce Vam biti vec popunjeno sve u „informacijama o isporuci“) …

Procedura izgleda ovako (redosled nije bitan): 1) Unošenje željenog username-a (korisničkog imena) i password-a (lozinke), te ponavljanje lozinke, da bi se izbegla eventualna greška u kucanju.
Username i password koji izaberete ćete koristiti svaki put prilikom kupovine na sajtu, unošenjem
u polja“username“ i „password“ na početnoj stranici.

2) Unošenje informacija o isporuci (gde želite da roba biva isporučivana) i informacija o naplati (na koje podatke želite da glasi račun).
Ukoliko je informacija o isporuci ista kao i informacija o naplati, nije potrebno da unosite opet iste podatke, već samo kliknite na „isto kao isporuka“ link.

(Kad postanete registrovani korisnik, u svoj adresar ćete moći dodavati i dodatne adrese, u slučaju da nekad robu želite da posašaljete u drugu kancelariju, magacin, ili jednostavno kao poklon nekome.)

3) Ako želite, možete da štiklirate“Prijavite se na mejling listu“. Time ulazite u krug korisnika koji će periodično primati informacije o novim akcijama, novim proizvodima itd. Samo klijenti koji se prijave na mejling listu periodično dobijaju kupone sa popustom na mejl!

4) Odmah iznad dugmadi „snimi“ i „odustani“ se nalazi tkz. antibot zaštita, koja od Vas traži da u polje „šta vidite“ unesete ono što vidite na plavoj pozadini na maloj sličici iznad.

Pošto ste popunili sve gore navedeno, stisnite „snimi“.  Sajt će Vas odvesti na stranici gde ćete se logovati, a svaki put kada pristupite našem sajtu, bićete automatski logovani.
Po registraciji ćete na mejl dobitii potvrdu registracije, sa Vašim korisničkim imenom i šifrom.

X
0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaNazad u prodavnicu